Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Europees mode netwerk

De modebranche is van nature een snel veranderende markt. Het is hierbij van essentieel belang dat uw producten op tijd en in perfecte conditie aankomen bij de winkels.
Met de levering van 200 miljoen kledingstukken per jaar, biedt het Europese modenetwerk een pan-Europese distributieoplossing. We bieden gecombineerde leveringen van hangende kleding en kleding in dozen aan winkels in winkelstraten in heel Europa en werken via ons netwerk van gezamenlijke faciliteiten bij DHL en die van onze partners.
De bewezen prestatie van ons netwerk, in combinatie met het volgen van zendingen via ons Smart Track systeem kan eraan bijdragen dat uw producten sneller op de markt komen.
En dankzij de integratie van onze expertise op het gebied van inhuren van logistieke diensten en wereldwijde verscheping kunnen we u een ongeëvenaarde end-to-end distributieketen bieden. We kunnen u helpen met elk willekeurig onderdeel van uw distributieketen, van lokale ad hoc activiteiten tot het beheer van al uw wereldwijde distributiebehoeften.