Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL biedt meer dan alleen een job

Als werknemer wil je weten wat een werkgever je te bieden heeft. Als je ervoor kiest om bij DHL aan de slag te gaan, dan bieden wij je niet alleen voldoende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, maar ook de kans om bij te dragen aan het succes van onze onderneming en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ontmoet enkele medewerkers uit onze Belgische entiteiten.

Lobke Van Belle – Telesales Executive

“Iedereen krijgt hier kansen.”

Op zoek naar haar eerste job vond Lobke via vrienden de weg naar DHL en ging ze op de klantendienst aan de slag. Ze kreeg al snel de kans om van job te veranderen omdat DHL medewerkers aanmoedigt om nieuwe paden te bewandelen en hun loopbaan verder te ontwikkelen.
DHL Express Telesales

Simon Godderie – Koerier

“Rijden is mijn ding.”

Toen Simon vernam dat er een vacature voor koerier was bij DHL Express, solliciteerde hij onmiddellijk. Hij houdt van rijden en het contact met klanten. Ook de bedrijfscultuur, waarin ambitie en professionalisme centraal staan, sprak hem aan.
DHL Express

Dave Verboven - Sales Manager Belgium

“De goede sfeer en verstandhouding onder de collega’s zijn absoluut pluspunten.”

Dave werkt graag met mensen en is van nature commercieel. Die talenten komen in zijn job bij DHL goed van pas. Dat DHL een groot bedrijf en een bekend merk is, trok Dave aan toen hij online solliciteerde. “DHL is een internationaal bedrijf maar we werken toch lokaal. Bovendien evolueren we in een positieve richting en ik vind het interessant om dat mee te maken.” Ook op persoonlijk vlak zit het met de ontwikkeling goed. “Er zijn volop kansen om door te groeien, zowel in niet-operationele als operationele functies. Mijn job is verweven doorheen de hele organisatie en zo kan ik een brede ervaring opdoen.”
DHL Freight

Kurt Famaey - Team leader

“Ongeveer is niet goed genoeg voor mij.”

“Zorgen dat de bestellingen van de dealers correct en tijdig uitgevoerd worden, dat is elke dag opnieuw een uitdaging. Tweemaal per dag lopen die bestellingen bij ons binnen en dan komen we in actie: ‘picken en placen’, papieren opmaken en laden. Ik leid alles in goede banen en hou toezicht op de medewerkers en de planning.” Werken bij DHL is voortdurend het beste van jezelf geven. Diploma’s zijn bij DHL niet belangrijk; competenties des te meer.

“Ik maak er een erezaak van om fouten te vermijden en klanten de beste service te bieden.” Volgens Kurt zit er nog heel wat potentieel in het departement waar hij werkt. Hij ziet zijn toekomst bij DHL met vertrouwen tegemoet. “Ik heb het wel voor de open en gemoedelijke sfeer in ons bedrijf en ik steek graag de handen uit de mouwen op de werkvloer. Af en toe wat administratief werk zorgt bovendien voor een aangename afwisseling.”
DHL Supply Chain