Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Doorlooptijden

Welkom op onze Doorlooptijd Calculator Tool

Deze tool maakt het mogelijk om, waar geografisch beschikbaar, doorlooptijden te vinden voor internationale DHL EUROCONNECT groupage zendingen, DHL EURAPID en DHL DOOR-TO-MORE.

De Doorlooptijd Calculator Tool biedt deur-tot-deur lead time informatie voor internationale internationale DHL Freight Producten (DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID, DHL DOOR-TO-MORE), waar geografisch beschikbaar. De aangegeven doorlooptijden zijn gebaseerd op de reguliere standaard operationele capaciteit van DHL Freight. Het houdt geen rekening met feestdagen en geplande seizoensgebonden beperkingen. Het houdt geen rekening met ongeplande invloeden waar we geen grip op hebben. DHL garandeert niet om aan de indicatieve standaard doorlooptijden te voldoen. De accuraatheid van de doorlooptijden zijn geen garantie. De informatie van de Doorlooptijd Calculator Tool vormt geen overeenkomst voor DHL Freight om deze service te leveren. Voor toepasselijke algemene voorwaarden neem contact op met uw DHL Freight contact persoon.
Indien u vragen heeft over doorlooptijden of u wilt in contact komen met onze Road Freight Experts klik dan op de onderstaande link
Neem contact met ons op
Doorlooptijd wordt berekend in werkdagen.
*) Voor Nederlandse DHL EUROCONNECT export zendingen kleiner dan 4 pallets moet er geteld worden een dag nadat de werkelijke afhaling is geschied.