Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Douane Diensten

Voldoet u aan de wet- en regelgeving?

De internationale handel en de wet- en regelgeving is vaak aan verandering onderhevig. Hierdoor worden wereldwijde supply chains geconfronteerd met grote uitdagingen:

  • Globalisering en expansie van internationale handel: Vraag naar partnerships in de markt met expertise en ervaring in de verschillende geografische regio’s;
  • Toename van de vraag naar elektronische uitwisseling van gegevens: Geavanceerde zending gegevens of het delen van wettelijk verplichte gegevens;
  • Een wereldwijde trend naar risico beheersing: Mogelijkheid om details van de zendingen op elk gewenst moment te delen, bijvoorbeeld voor het laden, voor vertrek en voor aankomst;
  • Toenemende bewustwording van wet- en regelgeving: Agendapunt op directie niveau en primaire focus van bedrijven in de internationale handel;
  • Verhoogde sancties bij niet-naleving: Directe gevolgen voor de logistieke keten van de klant en voor het financiële resultaat van uw onderneming.
Onder deze omstandigheden, biedt een douane service u, de mogelijkheid om deze complexiteit voor u te verminderen, en een concurrentievoordeel.

Onze oplossing voor u:

Douane diensten
Wij bieden u een breed scala aan diensten waarmee uniformiteit, consistentie en legitieme activiteiten op het gebied van handel gewaarborgd zijn, welke uw organisatie ondersteunen en waarmee vertragingen, boetes en sancties vermeden worden.

Douane Consultancy
Onze douane consultants kunnen uw logistieke keten doorlichten en u zo helpen uw douane activiteiten te verbeteren, uw invoerrechten te optimaliseren, potentiele risico’s te identificeren en interne controles en procedures te optimaliseren, zodat uw bedrijf maximaal voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.


Waarom zou u kiezen voor DHL DOUANE DIENSTEN:

Dankzij ons lokale team van experts en onze wereldwijde vertegenwoordiging, halen wij de complexiteit uit douane zaken en bieden u een one-stop oplossing aan.