Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Account management

Als projectmanagement te maken heeft met de dagelijkse effectiviteit, dan heeft accountmanagement te maken met een langetermijnvisie op ons partnerschap. Accountmanagers treden op als de advocaat van de klant in onze organisatie. Zij begrijpen en delen uw bedrijfsdoelstellingen en helpen u ervoor te zorgen dat iedereen, van de directeur van een business unit tot de vorkheftruckchauffeur weet wat belangrijk voor u is en voor uw klanten.
DHL weet dit te bereiken door een duidelijke contacthiërarchie te ontwerpen, waardoor snel en consistent op uw wensen kan worden gereageerd. We bieden open communicatielijnen met slimme, gelouterde experts op alle belangrijke terreinen. We putten uit een grondige kennis van de sector om voordeel te behalen uit de best practices en opkomende trends.
We zorgen dat u een duidelijk antwoord krijgt van degene die dit kan geven of die weet hoe u dit snel kunt krijgen. Iemand op wie u kunt rekenen, die elke stap volgt, ondersteund door direct bereikbare experts in belangrijke onderwerpen, die kunnen inspelen op specifieke wensen of vragen. Er zijn vier hoofdrollen in accountmanagement: