Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Industriële oplossingen voor een efficiënte supply chain

DHL Express biedt een aantal industriële oplossingen speciaal voor klanten die innovatieve en concurrerende netwerken voor supply chain nodig hebben.

DHL EXPRESS BREAKBULK

DHL Article

Wat is DHL EXPRESS BREAKBULK?

DHL EXPRESS BREAKBULK biedt deur tot deur levering van zendingen die worden samengevoegd in het herkomstland en gezamenlijk van de ene douanezone naar de andere worden getransporteerd. Vervolgens worden de zendingen in het bestemmingsland opgesplitst door DHL voor levering op verschillende adressen binnen hetzelfde land of dezelfde douane-unie. De samengevoegde zending wordt als één zending ingeklaard bij aankomst op de terminal van bestemming.

DHL MEDICAL EXPRESS

DHL Article

Wat is DHL MEDICAL EXPRESS?

DHL MEDICAL EXPRESS verzorgt het vervoer van tijd- en temperatuurgevoelige zendingen voor de Life Science industrie. Deze oplossing omvat enerzijds het versturen van geneesmiddelen voor onderzoek en de bevoorrading van klinisch materiaal aan ziekenhuizen, maar anderzijds ook het terugzenden van patiëntenmonsters naar laboratoria en onderzoekscentra.

DHL COLLECT & RETURN

Wat is DHL COLLECT & RETURN?

DHL COLLECT & RETURN biedt een geïntegreerde oplossing voor de High Tech industrie voor het beheer van de retour en forward logistiek als onderdeel van uw after-sales programma. DHL haalt de waardevolle reparatiegoederen voor u op, levert ze af bij een partij die de goederen voor u repareert en zorgt ervoor dat de gerepareerde goederen weer worden afgeleverd bij uw eindgebruiker.