Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Jouw kans om een verschil te maken

Ben je op zoek naar een uitdaging die meer is dan alleen een job? Welkom bij DHL! We geven jou de kans om het verschil te maken.

Bij DHL kunnen pas afgestudeerden en jonge professionals deelnemen aan tal van uitdagende projecten, grote uitdagingen aangaan en verantwoordelijkheid nemen – de beste manier om met je carrière te beginnen.

Onze programma's voor pas afgestudeerden bereiden je optimaal voor op deze uitdagingen – en op je toekomstige carrière.
DHL organiseert over de hele wereld verschillende programma's voor pas afgestudeerden:

Om je professionele ontwikkeling te bevorderen, organiseren we een brede waaier van cursussen en programma's. Die nieuwe vaardigheden en kennis verzekeren een succesvolle carrière.
Tijdens deze cursussen en programma's op mylearningworld.net, ons onlineopleidingportaal, schaven we je praktijkkennis en expertise, leidinggevende vaardigheden, softskills en managementtechnieken bij.
We hebben ook ons performance-management-systeem geïntroduceerd. Hiermee kunnen we het potentieel van onze werknemers al vroeg herkennen, waardoor we in staat zijn je bij jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Groei met ons mee!

Of je nu pas afgestudeerd bent en meteen carrière wilt maken of al wat werkervaring hebt: Vind de stage of job die bij jou past op Werken bij DHLNew Window of neem deel aan een van onze programma's.
 
 

Share this page