Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL biedt meer dan alleen een job

Ontdek wat werken bij DHL inhoudt.

Nieuwe uitdagingen maken je beter

DHL, 's werelds meest toonaangevende logistieke bedrijf, biedt tal van interessante uitdagingen en kansen in zijn verschillende afdelingen over de hele wereld.

We moedigen je voortdurend aan om je horizon te verbreden en je potentieel waar te maken. Hoe? Door een uitgebreide en gevarieerde reeks leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Op mylearningworld.net, ons onlineopleidingportaal, vind je een brede waaier van professionele ontwikkelingsprogramma’s met een echte meerwaarde: taalcursussen, softskillstraining, managementtechnieken en andere onmisbare kwaliteiten.

Dankzij ons prestatiebeheersysteem herkennen we je potentieel, evalueren we je prestaties en plannen we voortdurend samen met jou je verdere carrière.

Op elk moment moedigen we je aan om verantwoordelijkheid op te nemen en stimuleren we je ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied. Of je nu deelneemt aan een van onze programma's voor pas afgestudeerden of een van de vele e-learningcursussen volgt.

Maak een wereldwijd verschil

DHL moedigt iedere medewerker aan om initiatief te nemen, actief mee te werken met verschillende teams en goede resultaten te behalen die echt een verschil maken.

Met ons First Choice-programma, een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie, proberen we met individuele inspanningen en teamwerk elk contact met onze klanten te verbeteren. Tijdens de jaarlijkse personeelsenquête (EOS) kunnen onze werknemers hun mening geven. Dankzij die feedback verbeteren we voortdurend en boeken we samen als bedrijf vooruitgang.

Van individuele ideeën en meningen tot een uniforme manier om processen te verbeteren: bij DHL erkennen, respecteren en belonen we je persoonlijke inzet. Bovendien waarderen we de meerwaarde die teamwerk en creatieve betrokkenheid opleveren.

Wees trots op onze prestaties

Bij DHL maak je deel uit van een sterk team dat zijn leden, de samenleving en het milieu respecteert. Je komt in contact met mensen van over de hele wereld en ervaart de unieke internationale sfeer bij DHL.

Veel van onze medewerkers zijn persoonlijk betrokken bij een groot aantal initiatieven waar mensen in verschillende bevolkingsgroepen over de hele wereld baat bij hebben.

Ons Disaster Response Team (DRT) komt in actie om levens te redden na natuurrampen. DHL doet er ook alles aan om een voorbeeld te zijn in de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Dankzij onze dienst 'Go Green' kunnen klanten de koolstofdioxide die bij het transport ontstaat, compenseren met een bijdrage aan speciale projecten die de uitstoot van CO2 verlagen.

Bij DHL bevorderen en koesteren we voortdurend diversiteit. Zo creëren we een aangename werkomgeving waarin jij uitstekend kunt functioneren. Via verschillende diversiteitprogramma's en -initiatieven stimuleren we de vele talenten van onze werknemers en combineren we ze tot een succesformule. Niet alleen het bedrijf heeft hier baat bij, ook jij.

Als werknemer van DHL kun je elke dag trots zijn op wat we samen bereiken.