Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vereenvoudig de complexiteit van wereldwijde handel

Als de marktleider in internatonaal vervoer, biedt DHL u uitgebreide online hulpmiddelen die u gemakkelijk doorheen de wereldwijde handelsprocessen loodsen, zodat u succesvol zaken kan doen over de grenzen heen.

Wereldwijde handel zonder grenzen

De steeds veranderende en uiteenlopende handelsrichtlijnen en douanevereisten maken internationale handel complex en vormen een echte uitdaging voor het verzendproces. De DHL Trade Automation Services geven u een gedetailleerd en gestructureerd overzicht van alle cruciale handelsinformatie. Wij helpen bedrijven – van startende ondernemingen tot grote multinationals – om zonder moeite te navigeren door het internationale handelsproces en de toenemende regelgevingen.
Dankzij de toegang tot miljoenen handelsregels biedt DHL Trade Automation Services (TAS) u alle informatie die u nodig heeft om uw douanepapieren volledig en accuraat op te maken; u kunt een raming maken van de invoerkosten; en TAS draagt bij tot een efficiënte transit van uw goederen.
Voordelen van het gebruik van DHL Trade Automation Services:
  • Geen vertragingen bij de douane als gevolg van onjuiste documenten en vergunninge
  • Geen zendingen naar partijen die aan beperkingen onderhevig zijn
  • Via één bron toegang tot alle douane informatie
  • Vooraf een inschatting van handelsgerelateerde kosten
  • Meteen toegang tot landspecifieke in- en uitklaringsvereisten
  • Geautomatiseerde handelsprocessen houden kosten onder controle
  • Betere inkoop- en verkoopbeslissingen
  • Tijd over om u te focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf
De snelste manier om van start te gaan

U kunt toegang krijgen tot alle DHL Trade Automation Services via het gratis online hulpprogramma op onze website. U dient zich enkel als nieuwe gebruiker te registeren. Maak uw gebruikersnaam en wachtwoord aan en u kunt zo aan de slag.
De DHL Trade Automation Services zijn ook een onderdeel van onze XML Services. Als u grote volumes verstuurt, kan het voor u interessant zijn om het programma rechtstreeks in uw eigen IT-systemen te integreren. Neem contact op met uw commerciële contactpersoon bij DHL voor meer informatie.