Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Trimble Navigation: meer vertrouwen door nauwe samenwerking en flexibele verzending

Open communicatie, flexibiliteit en een nauwe samenwerking gedurende het hele verzendproces maakten de samenwerking tussen Trimble en DHL tot een echt succes.
Trimble Navigation ontwerpt en produceert technologie, zoals gps-apparatuur, waarmee medewerkers die buiten of mobiel werken voor bedrijven en de overheid aanzienlijk productiever worden. Vroeger maakten ze gebruik van expeditiebedrijven om eindproducten en onderdelen van Mexico naar de VS te vervoeren, maar begin 2007 begonnen zij een samenwerking met DHL om beter tegemoet te komen aan hun transportbehoeften vanuit Mexico.

Snelle leveringen, soms binnen 24 uur, zijn essentieel voor Trimble om tegemoet te komen aan de verwachtingen van hun klanten in de land- en mijnbouw, de bouwindustrie en andere industrieën. “Positionerings-, draadloze en informatietechnologie veranderen de manier waarop de industrie zakendoet,” zegt Brigitte Smith, logistiek analist bij Trimble Navigation. “Elk oponthoud in de distributie kan ernstige gevolgen hebben op de algehele productiviteit en efficiëntie van een klant.”