Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Vracht Offerte
External Link / New Window

ONLINE OFFERTES & DIRECTE BOEKING

KRIJG SNELLE EN COMPETITIEVE LUCHT- EN ZEEVRACHT OFFERTES
Krijg een Onmiddellijke Offerte External Link / New Window
Uw Priority Lane voor Wegransport - DHL Freight Eurapid

Logistics

Vrachtvervoer, opslag en distributie, supply chain oplossingen - we doen het allemaal. Daarom zijn we 's werelds grootste logistiek specialist.
 
Vrachtvervoer
Een logistiekpartner die groot genoeg is om elk type vracht op elke plaats te kunnen afleveren via lucht, zee, weg of spoor, maar die toch in staat is zijn klanten de nodige persoonlijke aandacht te geven.
 
 
Douane, Beveiliging & Verzekering
Met ons ongeëvenaarde netwerk van kantoren voor douanediensten weten we beter dan wie dan ook wat de problemen zijn met handelen over de grens.
 
 
Oplossingen per sector
DHL's focus op selectieve bedrijfstakken heeft voor klanten het voordeel dat zij werken met specialisten - niet alleen in logistiek, maar ook in hun eigen marktgebied. Met onze toonaangevende oplossingen voor bedrijfstakken, bieden wij onze klanten een echt concurrentievoordeel.
 
 
Opslag en Distributie
Het begrip voor uw knelpunten en het anticiperen op uw bedrijfmatige en logistieke wensen, maakt dat de DHL-experts een robuuste oplossingen weten te leveren die de waarde van uw bedrijf verhogen.
 
 
Supply Chain Oplossingen
Als ’s wereld grootste logistiekspecialist bieden we een uitgebreid dienstenpakket dat gestoeld is op onze mondiale reikwijdte en onze lokale kennis om waarde toe te voegen aan uw supply chain.
 
 
Customer Resource Area
Welkom in onze klant omgeving. Hier vindt u alles om op de hoogte te blijven van uw zending, door middel van notificaties en de meest recente tracking informatie.