Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Internationaal supply chain management

Onze oplossingen voor de internationale distributieketenbeheer combineren de expertise van twee teams: DHL Supply Chain en DHL Global Forwarding. Dankzij deze samenwerking hebt u meer controle over uw inkomende intercontinentale distributieketen.
U bevindt zich dan namelijk in de positie dat u producten eerder op de markt krijgt zodat u alerter kunt reageren op veranderingen in de vraag van consumenten. U krijgt een betere zichtbaarheid van de upstream distributieketen zodat beslissingen in een vroeg stadium kunnen worden genomen. Als u alerter bent, kunt u sneller reageren op veranderingen in de vraag van consumenten en kunt u de doorlooptijden verkorten en voorraden en de daaraan verwante opslagkosten verlagen.

DHL diensten voor de internationale supply chain:

  • Wereldwijde inkoop
  • Herkomstmanagement, waaronder leveranciersmanagement, leveranciers verzamelen, in- en uitklaring en meer
  • Beheer van binnenlandse hulpbronnen, waaronder leverancier, transport, waardeverhogende diensten en levering
  • Wereldwijde verzending via de lucht of zee en weg- en spoortransportwijzen
  • Zichtbaarheid en beheer van distributieketens, waaronder inkooporderbeheer, tracking van RFID-producten, uitzonderingenbeheer, planning en prognose, en voorraadbeheer
  • Optimalisatie van gegevens- en informatiestromen
  • Bestemmingsmanagement, waaronder haven- en overligbeheer, in- en uitklaring, deconsolidatie en pre-retaildiensten, transport van haven naar distributiecentrum en levering rechtstreeks aan de winkel.