Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Naleving van wetgeving voor veiligheid, beveiliging, gezondheid en milieu

Chemische, petrochemische en andere materialen zijn in deze markt duur, mogelijk gevaarlijk en alleen bedoeld voor bepaalde doeleinden. En natuurlijk zijn ze van kritiek belang, niet alleen voor uw bedrijf, maar voor elke andere partij die u bedient. DHL legt zich toe op de naleving van de meest stringente veiligheids- en milieunormen op het gebied van transport, afhandeling en opslag van deze goederen.
De gezondheid van onze partners, klanten en het publiek is onze hoogste prioriteit en onze milieuprestatie voldoet aan alle moderne vereisten. De activiteiten van DHL worden gerund op een manier die acceptabel is voor lokale gemeenschappen. Onze oplossingen voldoen aan de relevante wetten en voorschriften en we nemen allerlei extra maatregelen als wij dit nodig achten.
Het gaat er niet alleen om dat we vandaag de wetten naleven. Het gaat erom dat we steeds beter worden in dit kritieke gebied. We investeren enorm veel in training, stellen veeleisende prestatiedoelen in, en meten de voortgang om ervoor te zorgen dat we continu beter worden op het gebied van de veiligheids-, gezondheids- en milieuprestatie.