Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Onze visie, onze missie, onze strategie

  • Onze visie is om het logistieke bedrijf voor de wereld te worden.
  • Onze missie – Excellence. Simply Delivered. – is onze leidraad.
  • Onze Strategie 2020: Focus.Connect.Grow. is onze routekaart naar de toekomst.

Wij willen verbindingen tussen mensen tot stand brengen en hun leven een stukje beter maken. En dit doen we door altijd klantgericht te zijn en dag in dag uit het beste te doen voor onze klanten.

Het logistieke bedrijf voor de wereld zijn gaat veel verder dan onze wereldwijde aanwezigheid in meer dan 220 landen en gebieden. Het stijgt ook boven ons unieke vermogen om een buitengewoon aanbod aan logistieke oplossingen te bieden.

Wij willen hét logistieke bedrijf zijn waar mensen aan denken voor verzendbehoeften, carrière- en investeringsmogelijkheden en de wereldwijde benchmark voor verantwoord ondernemen zijn.

Strategie 2020: Focus.Connect.Grow.
Onze visie, missie en doelstellingen voor de toekomt hebben we voor het eerst vastgelegd in onze Strategie 2015 en recentelijk aangepast en opnieuw benadrukt in onze “Strategie 2020: Focus.Connect.Grow.”

Het is een simpele strategie zonder simplistisch te zijn. Gebaseerd op de drie pijlers Focus, Connect en Grow hebben we een duidelijk plan gemaakt voor de komende jaren met ambitieuze doch haalbare doelen.

Wij zijn een wereldwijd logistiek bedrijf dat goed gepositioneerd is in de groeimarkten van de wereld. Wij blijven ons richten op logistiek als onze kernactiviteit, terwijl we tegelijkertijd willen bijdragen aan een betere wereld door middel van “Verantwoordelijkheid uitdragen”.

De organisatie verbinden
Onze mensen over de hele wereld beschikken over een schat aan kennis, expertise en talent. Wij werken er hard aan nieuwe manieren te vinden om van deze schat te profiteren en deze met onze hele organisatie te delen.

Groeien in nieuwe marktsegmenten
Wij breiden onze activiteiten uit in groeimarkten en -segmenten, met name in opkomende markten en de levendige e-commercemarkten van de wereld. Nu we langzaam richting 2020 gaan, streven we ernaar onze logistieke diensten verder uit te breiden en deze kansen te benutten.
false false

Ons doel

Sluiten

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_89x49.jpg

Mensen verbinden, levens verbeteren
Door mensen te verbinden speelt DHL een belangrijke rol in het verbeteren van levens. Zoals u wellicht weet zijn handel en welvaart sterk met elkaar verbonden. Internationale handel hangt af van de logistiek, wat betekent dat wij als logistiek bedrijf echte waarde in de samenleving kunnen brengen.

Wij bezorgen zo veel meer dan pakketjes en containers: wij leveren welvaart, wij transporteren gezondheid, wij stimuleren groei en wij bezorgen vreugde. Elke dag verbinden we mensen, verbeteren we hun leven.

Lees meer (alleen beschikbaar in het Engels): Mission and Vision