Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sectoroverzicht

De sectorbenadering van DHL

Elke industriesector heeft zijn eigen specifieke kenmerken en behoeften op het gebied van de toeleveringsketen. Daarom gaat onze benadering van sectorbeheer uit van de samenwerking met klanten om het waardeaanbod voor de specifieke eisen van hun branche te optimaliseren. Een van de sleutels tot ons succes is het scheppen van een eenvoudige en unieke ervaring per sector, zodat het voor u gemakkelijker wordt om zaken met ons te doen. Met onze innovatieve en sectorspecifieke state-of-the-art oplossingen bezorgen we u een concurrentievoordeel.

Onze belangrijkste industriesectoren

In het kader van Strategie 2015 hebben we besloten ons nog meer te concentreren op uw branches, te beginnen met de sectoren Life Sciences & Gezondheidszorg, Technologie, Energie, Automobiel en Engineering & Productie.

Technologie

Technologie is een snelle industrie met constante innovatie en korte productcycli. Felle concurrerentie is de norm en de alsmaar dalende productprijzen vereisen een effectief kostenbeheer.
Meer weten over Technologie

Life Sciences & Gezondheidszorg

De sector Life Sciences & Gezondheidszorg (LSHC) streeft naar toenemende efficiëntie, het voldoen aan wereldwijde regelgeving en een snelle integratie na fusies en overnames.
Meer weten over LSHC

Engineering & Productie

De productieprocessen van de grotere industriële fabrikanten vereisen complexe toeleveringsketens en geavanceerde oplossingen en technologieën.
Meer weten over Engineering & Productie

Automobiel

De automobielsector betreedt een nieuw tijdperk, waarin mensen meer vrijheid en mobiliteit zoeken. In opkomende landen neemt de vraag naar mobiliteit jaarlijks toe.
Meer weten over de automobielsector